Forretter

Bresaola med basilikum- og myntepesto, confitert tomat, sitron, parmesan og pinjekjerner.
( M,N )

245,-

Bruschetta med ansjos, pesto rosso, tomat, fennikel, aioli og ruccula
(M,N,F,G,H)

235,-

Cæsarsalat med sprøstekt pancetta, krutonger og parmesan
(G,H,M,E,F,SN)

225,-


Hovedretter

Fersk pasta med tomat- og gorgonzolasaus, guanciale, spinat og parmesan
(G, H, M )

275,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og trøffelmanchego
(M,N)

395,-


Dessert

Pannacotta med culis og bær
(M)

145,-

Tiramisu med bringbær og kakao
(M, G,H,E)

155,-

Tre modne oster med aprikoskompott
(M,N,G,H)

165,-/295,-

Tre retter med pasta: 635,-

Tre retter med Tagliata: 695,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 775,-

Fem retter med ost: 865,-


Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)

135,-

Vegetarpasta

265,-

Barnepasta
(H, G)

135,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)

75,-

Valenciamandler med røkt paprika
(N)

75,-

Oliven

65,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit