Vi tilbyr lukket selskap grupper 20-24 gjester ved bestilling av felles meny. Vi tilpasser menyen for vegetar, allergener og barn.
Ta kontakt på 405 52 400 / post@ansjosen.no

Selskaps meny:

Antipasti

To typer italiensk spekemat, dagens bruchetta, salat,

pecorino, oliven, landbrød og aioli

Hovedrett

Dagens ferske pasta

-

Tagliata; norsk marmorert entrecote i skiver med ruccula, sitron,

pinjekjerner og trøffel Manchego

Dessert

Dagens pannacotta culis og bær

3 retter med pasta kr 695,-

3 retter med tagliata kr 795,-

4 retter med pasta og tagliata kr 895,-

5 retter med ost kr 995,-

 
 

(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit