Forretter

Antipasti: Valtellina spekeskinke, bruschetta med `Ndjua, marinert tomat og aioli, salat,

18 mnd Comté, bruschetta med oliventappenade og Tallegio
( G, H, M, E, SV)

295,- pp

Panzanella salat med stracciatella og ansjos

(G, H, M, F, SV)

235,-

Tunfiskcarpaccio med avocadopuré, ingefær, lime og pinjekjerner
(F, SO, N, M)

245,-

Hovedretter

Fersk spagetti med basilikum- og pistasjpesto, pancetta, radicchio rosso og parmesan

(G,H,M,N)

285,-

Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og 36 mnd Parmigiano Reggiano
(M,N)

425,-


Dessert

Pannacotta med culis og bær
(M,N)

150,-

Tiramisu med bringebær og kakao
(G,H,M)

160,-

Tre retter med pasta: 675,-

Tre retter med Tagliata: 745,-

Fire retter med pasta og Tagliata: 830,-

Fem retter: 925,-

Tillegg

To bruschettaer med smør og ansjos

(M, H, G, F)

145,-

Salat med Gorgonzola Piccante, valnøtter, tranebær, sennep- og estragonvinagrette

(M,N,SN,SV)

225,-

Vegetarpasta

275,-

Barnepasta
(H, G)

145,-

Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)

85,-

Valenciamandler med røkt paprika
(N)

75,-

Oliven

65,-


(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit