Forretter
Antipasti: Valtellina spekeskinke, bruschetta med `Ndjua, marinert tomat og aioli, salat,
18 mnd Comté, bruschetta med oliventappenade og Tallegio
( G, H, M, E, SV)
295,- pp
Panzanella salat med stracciatella og ansjos
(G, H, M, F, SV)
235,-
Tunfiskcarpaccio med avocadopuré, ingefær, lime og pinjekjerner
(F, SO, N, M)
245,-
Hovedretter
Fersk spagetti med basilikum- og pistasjpesto, pancetta, radicchio rosso og parmesan
(G,H,M,N)
285,-
Tagliata: norsk marmorert entrecôte i skiver med ruccula, sitron, pinjekjerner og 36 mnd Parmigiano Reggiano
(M,N)
425,-
Dessert
Pannacotta med culis og bær
(M,N)
150,-
Tiramisu med bringebær og kakao
(G,H,M)
160,-
Tre retter med pasta: 675,-
Tre retter med Tagliata: 745,-
Fire retter med pasta og Tagliata: 830,-
Fem retter: 925,-
Tillegg
To bruschettaer med smør og ansjos
(M, H, G, F)
145,-
Salat med Gorgonzola Piccante, valnøtter, tranebær, sennep- og estragonvinagrette
(M,N,SN,SV)
225,-
Vegetarpasta
275,-
Barnepasta
(H, G)
145,-
Ekstra landbrød og aioli
(H, G, E)
85,-
Valenciamandler med røkt paprika
(N)
75,-
Oliven
65,-
(B) Bløtdyr, (E) Egg, (F) Fisk, (G) Gluten (H) Hvetemel, (L) Lupin, (M) Melk, (N) Nøtter, (P) Peanøtt, (SE) Sesamfrø, (SK) Skalldyr, (SL) Selleri, (SN) Senap, (SO) Soya, (SV) Svoveldioksid og Sulfit